Algemeen

WAAR WORDT DE LAN PARTY GEHOUDEN?

Het evenement vindt plaats in het A-gebouw van Zuyd Hogeschool Heerlen:

Hogeschool Zuyd
Nieuw Eyckholt 300
6419 DJ Heerlen

IK WIL LATER KOMEN, KAN IK DAN NOG BINNEN?

Je mag later nog binnen komen. Meldt dit tijdig aan de organisatie en bij binnenkomst moet je jezelf melden bij een van de crew leden.

IK MOET TIJDENS DE LAN PARTY EEN TIJDJE WEG, IS DIT MOGELIJK?

Wij moeten ten alle tijden weten wie er op ons evenement is, in verband met calamiteiten en preventie. Wanneer je om wat voor reden het pand of evenement moet verlaten, meldt je dit bij iemand van de crew. Verder dien je ook te melden hoe lang je weg denkt te blijven. Bij terugkomst moet je jezelf weer aanmelden bij de crew. Zorg ervoor dat je ten alle tijde je polsbandje om hebt, deze moet je kunnen tonen bij het aanmelden.

MOGEN ER OOK NIET-STUDENTEN OF MEDEWERKERS DEELNEMEN?

Ja, hoewel de focus van ZuydLAN met name ligt op de studenten van Zuyd Hogeschool is iedereen welkom om mee te doen.

WANNEER SLUITEN DE INSCHRIJVINGEN EN BETALINGEN?

De inschrijvingen sluiten 24 uur voordat het evenement plaats vind. Je betaling moet door ons verwerkt zijn voordat je incheckt, als wordt vastgesteld dat dit niet het geval is moet de betaling alsnog voldaan worden. Kan dit niet, dan is er helaas geen deelname mogelijk.

BEZOEKERS

Bezoekers zijn welkom op de 2de dag van de LAN. Zij moeten zich melden bij de beveiliging en organisatie. Voor bezoekers gelden de reguliere openingstijden van het gebouw, te weten 8:00 tot 22:00.

Voorzieningen

MAG JE ROKEN?

Op het terrein van de Hogeschool is het alleen toegestaan om te roken op de daarvoor bestemde rokersplaatsen bij de hoofdingang. Overdag kan dit op eigen gelegenheid, buiten de openingstijden vinden gereguleerde rookmomenten plaats in overleg met de beveiliging van het gebouw. Deze momenten worden overzien door de crew, en vinden dus niet op eigen gelegenheid plaats.

IS ER ETEN EN DRINKEN AANWEZIG?

Op het evenement wordt voorzien in ontbijt en lunch, dit is inbegrepen in je ticketprijs. Als avondeten wordt er een cateringservice geregeld die voor speciale prijzen friet en diverse snacks verkoopt. Overdag is ook de Sodexo-catering van de Hogeschool binnen beperkte tijden geopend, en er kan altijd worden bezorgd mits dit binnen de openingstijden van het gebouw valt!

IS ER EEN MOGELIJKHEID OM TE BLIJVEN OVERNACHTEN?

Er is een grote zaal, afgelegen van de zaal waar gespeeld wordt, waarin iedereen met een ticket kan blijven overnachten.

ZIJN ER DOUCHES AANWEZIG?

Er zijn douches aanwezig, deze liggen niet direct aan de slaapzaal, maar wel dicht in de buurt.

Tickets

WAT VOOR SOORTEN TICKETS ZIJN ER?

Dit jaar bieden maar één tickettype aan. Als je een ticket koopt krijg je de volgende dingen:
Je kan maximaal 5 tickets per transactie kopen. Dit jaar is er nog wel de mogelijkheid voor plaatsing als een groep, maar dient iedereen wel een eigen ticket te kopen. Meer details hierover volgen later. Voor een handleiding voor het bestellen en koppelen van je tickets zie deze pagina.

Zitplaatsen

WIE BEPAALT MIJN PLAATSING IN DE ZAAL?

Bij een individueel ticket kan na het voldoen van de betaling en bij de start van de plaatsing door elke individuele speler zelf bepaald worden waar hij of zij zit. De persoon die de tickets koopt moet deze dan eerst toewijzen aan de accounts van elke deelnemer, waarna deze zelf een plaats kiest.

Mochten er conflicten of problemen bij de plaatsing van een deelenemer of groep zijn, beslist (na eventuele bemiddeling) de organisatie over de definitieve plaatsing.

WELKE VOORZIENINGEN KRIJG IK?

Elke zitplaats krijgt de volgende voorzieningen:

HOE GROOT/HOOG/BREED/DIEP MAG MIJN OPSTELLING ZIJN?

De individuele plaatsen van deelnemers zijn tussen 70 en 90 cm breed en 77 cm diep. Houdt er rekening mee dat je een tafel deelt met een andere deelnemer, dus je kan hier niet overheen zonder overleg met deze andere persoon. De organisatie kan je een aanwijzing geven voor het verplaatsen of anders indelen van je tafel ten behoeve van andere deelnemers.

Daarnaast mag je nog een eigen bureaustoel meenemen als dat gewenst is. Geef dat dan aan in deze poll.

WELKE APPARATUUR MAG IK MEENEMEN?

Je mag alle soorten apparatuur meenemen die bedoelt is om mee te gamen, hier verstaan wij onder (maar niet uitputtend):
Deze apparatuur mag in ieder geval niet mee:
De organisatie kan je altijd opdragen om het gebruik van niet toegestane apparatuur te staken, ook als deze niet expliciet genoemd wordt in de lijst.

Betalen

BETALINGSGEGEVENS

De betalingsgegevens voor het handmatig betalen van je tickets:

IBAN: NL86 INGB 0657 3167 41  T.n.v  Hr. S.H.M Fritschy

Vermeld in de omschrijving je betalingsnummer dat door het systeem is gegenereert. Deze is ook naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd. Handmatige bankbetalingen worden doorgaans tussen de 3 en 5 werkdagen gecontroleerd, en je ontvangt bevestiging van ontvangst op het door jou opgegeven e-mailadres.

IK HEB BETAALD MAAR NOG GEEN BEVESTIGING?

Handmatige bankbetalingen worden doorgaans tussen de 3 en 5 werkdagen gecontroleerd, maar dit kan maximaal tot 2 weken duren. Mocht je na deze periode nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wacht daar niet te lang mee, want je tickets worden na 3 weken automatisch weer vrijgegeven voor verkoop.

Heb je via PayPal betaald en geen bevestiging gehad? Neem ook dan contact met ons op.